گوناگون

الکترونیک آشپزی لطیفه انگلیسی

گوناگون

الکترونیک آشپزی لطیفه انگلیسی

آشپزی

سرآشپز 

آشپزی برای سفره های افطاری 

آش دوغ  

مواد لازم: گوشت چرخ کرده 300 گرم برنج نصف پیمانه  

لپه نصف پیمانه  

سبزی(تره،اسفناج،گشنیز و جعفری) خرد شده 2پیمانه  

دوغ بی نمک و غلیظ 6 تا 8 لیوان  

نمک و زرد چوبه به میزان لازم  

پیاز و سیر سرخ شده و نعنا سرخ شده برای تزیین  

طرز تهیه:برنج و لپه را با آب بپزید.دوغ را روی حرارت گذاشته و مرتب هم بزنید، در غیر این صورت دوغ می برد. تا زمانی، به هم زدن ادامه دهید که به جوش بیاید. دوغ نباید ترش یا شور باشد.کمی که دوغ غلیظ شد،لپه و برنج را اضافه کنید و بگذارید روی حرارت کم تا جوشیده و غلیظ شود.در اواخر طبخ سبزی را اضافه کنید.گوشت را با یک قاشق آرد و پیاز رنده شده و نمک وزرد چوبه، خوب ورز دهید و به صورت کوفته ریز درآورید و در آب جوش بیندازید تا پخته شود.نیمی از کوفته ها را در آش بریزید و نیمی دیگر را برای تزیین نگه دارید. وقتی آش جا افتاد، شعله را خاموش و آش را در ظرف بریزید، ردی آن را با بقیه کوفته ریزه نعنا،پیاز و سیر داغ تزیین کنید.  

حلوا  

مواد لازم: آرد گندم سبوس دار 2 پیمانه  

روغن مخصوص سرخ کردنی 1 پیمانه  

شکر 1 پیمانه  

آب 1 پیمانه  

گلاب 4/1 پیمانه (معادل 0.25 پیمانه)  

زعفران آسیاب شده نصف قاشق چایخوری  

هل آسیاب شده نصف قاشق چایخوری  

طرز تهیه: آرد را با حرارت ملایم در روغن سرخ کنید تا طلایی شود.آب و شکر را روی حرارت بگذارید تا شکر حل شود. بعد زعفران و هل و گلاب را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید. شربت را کم کم به آرد سرخ شده اضافه کنید و هم بزنید تا با هم خوب مخلوط شوند. حلوا را روی حرارت بگذارید تا سفت و از ظرف جدا شود. و سپس در ظرف مورد نظر بریزید و تزیین کنید.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد